سرنگ گاواژ برای تغذیه افرادی که قادر به تغذیه ارادی نیستند، استفاده میشود. در این روش غذا به صورت مایع از طریق سرنگ گاواژ و سوند تغذیه مستقیما به معده فرد منتقل میشود. در صورتی که قصد خرید سرنگ گاواژ به تعداد تک و یا عمده را دارید، فروشگاه اینترنتی پنبه رو مشتاق شنیدن صدای شما است.
یشترین کاربرد سرنگ گاواژ برای وارد کردن مایع خوراکی داخل معده از طریق سوند معده است. از سرنگ 60 سی سی بدون سوزن برای پگ یا خارج کردن ترشحات از معده است. معمولا برای افرادی که احتیاج به شستشوی مثانه دارند هم می توان از این سرنگ استفاده کرد. شکل مخروطی انتهای سرنگ باعث انتقال راحت مایعات به داخل سوند معده میشود.
در بیمارانی که در شرایط خاصی همچون برخی بیماریها، بی اشتهاییها، اختلال در بلع، جراحی دهان و … امکان تغذیه از طریق دهان وجود ندارد، استفاده از سرنگ گاواژ به میان میآید. این روش یکی از بهترین روشهای تغذیهای رودهای و یا تغذیه با لوله است.
سرنگ گاواژ چه کاربردی دارد
بیشترین کاربرد سرنگ گاواژ برای وارد کردن مایع خوراکی داخل معده از طریق سوند معده یا پگ یا خارج کردن ترشحات از معده است. معمولا برای افرادی که احتیاج به شستشوی مثانه دارند هم می توان از این سرنگ استفاده کرد. شکل مخروطی انتهای سرنگ باعث انتقال راحت مایعات به داخل سوند معده میگردد. همه ی افراد برای زندگی نیاز به غذا دارند اما در شرایط خاص مانند بعضی از بیماری ها ،بی اشتهایی ، اختلال در بلع ،جراحی های دهان و… نمی توان همه یا بخشی از نیاز های غذایی را از طریق تغذیه دهانی تامین کرد در نتیجه باید تغذیه از راه دیگر صورت گیرد. یکی از این روش ها تغذیه روده ای و یا تغذیه با لوله می باشد.که اصطلاحاً به آن سرنگ گاواژ می گویند .
مشخصات سرنگ گاواژ
سرنگ گاواژ در دو شکل دو تیکه و سه تیکه( پیستون دار ) موجود می باشد. جهت وارد کردن مایع خوراکی داخل معده از طریق سوند معده یا پگ یا خارج کردن ترشحات از معده از این سرنگ استفاده می شود. سرنگ تزریق 60 میلی لیتر حاوی سوزن جهت تزریق می باشد. این سرنگ ها تحت استاندارد های روز دنیا تولید و به بازار عرضه گردیده و رضایت خاطر کلیه مشتریان و مراکز درمانی را جلب کرده است.
مراقبت های پرستاری از بیمار در حین گاواژ:
- قبل از شروع گاواژ باید از اینکه لوله در محل صحیح خود قرار دارد مطمئن شد.
- سر بیمار باید حدود ۳۰ درجه بالاتراز بدن قرار گرفته باشد.
- راحتی و سرعت جریان مایع گاواژ باید بررسی گردد.
- توانایی بیمار برای تحمل محلول گاواژ باید تعیین گردد. به علائمی مانند (احساس پری در معده و نفخ شکم، خارش، تهوع، استفراغ، اسهال، یبوست توجه گردد.
- BUNکراتینین و پروتئین و هموگلوبین، هماتوکریت بصورت دوره ای و با نظر پزشک معالج کنترل گردد.
- علائم کم آبی (دهیدراسیون) مورد توجه قرار دهید (خشکی غشاء های مخاطی تشنگی،پر رنگ شدن وکاهش حجم ادرار)
- ظرف غذا ، سرنگ گاواژ و لوله معده هر ۴۸-۲۴ ساعت تعویض گردد.
شما مشتریان گرامی میتوانید از هر کجای ایران عزیز که هستید، محصولات موردنیازتان را از لوازم مصرفی و ابزار جراحی تا تجهیزات پزشکی و بیمارستانی را از سایت آیماطب سفارش دهید و در اسرع وقت و با بهترین خدمات سفارشتان را تحویل بگیرید.
درصورت نیاز به راهنمایی و مشاوره خرید می توانید با شماره های 09300939314-09212143681 تماس حاصل فرمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.